Stim ca suntem la inceput, desi daca luam in considerare site-ul mama, nu suntem chiar asa de “la inceput”. Anunturile gratuite insa vor fi permanente, la fel ca si rugamintea noastra de a posta stiri si informatii din Irlanda. Nu ne dorim sa fim nici singurul si nici nu avem pretentia ca vom ajunge cel mai mare sau cel mai ciitit site dedicat comunitatii romanesti din Irlanda, insa cu sigurant anu vom ramane nici o cantitate neglijabila.

Avem o experienta bogata in domeniul online, am reusit sa ridicam si alte comunitati la un nivel multumitor, deci avem certitudinea ca asa va fi si cu portalul dedicat romanilor din Irlanda, insa daca asta se va intampla mai repede sau mai incet, totul depinde de noi toti.

Daca faceti parte dintr-o comunitate de pe FaceBook puteti sa va promovati acolo anunturile proprii de pe site-ul nostru, asa vom avea de castigat si noi dar si tu. Daca stiti un antreprenor roman, puteti discuta cu el si sa-i postam o prezentare a afacerii pe site [ in mod gratuit ], iata doar cateva din modalitatile prin care putem creste impreuna acest portal.

Anunturi Gratuite

Anunturi Gratuite