Desigur ca una dintre problemele cu care te confrunti oriunde ai fi este cazarea, fie ca esti in Romania, Anglia sau Irlanda. experienta mea imi permite sa spun ca cel mai des ne confruntam cu cateva situatii sa le zicem standard: ori vrei sa te muti din locuinta in car eai stat pana acum, pentru ca ai gasit ceva mai bun, sau nu-ti mai permiti cheltuielile, fie esti dispus sa imaprti un apartament sau o casa cu mai multi romani, sositi si ei ca si tine in Irlanda.

Vom incepe cu un anunt de la un coleg aflat in Irlanda, care inchiruiaza o camera dubla la pretul de 300 de euro cu valabilitate de la 20 februarie 2014.

Camera dubla de inchiriat in Swords … mai multe detalii pe Facebook de la Ionel.

In cazul in care ai si tu o oferta, sau cauti sa inchiriezi in anumite conditii, nu ezita sa ne lasi anuntul tau pentru a fi publicat atat pe site cat si pe Facebook.

Anunturi imobiliare Irlanda

Ce se cere de la cei ce posteaza anunturile imobiliare, indiferent ca este vorba de o cerere sau o oferta: in primul rand sa fiti cat mai exact in ceea ce cereti sau oferiti, pret, data de la care oferta este valabila, poate sa treceti pe aici si sa anuntati cand nu mai este valabila, sa postati daca vrfeti si pe profilul vostru de pe Facebook un link cu pagina pe care este postat anuntul, nu scrieti cu majuscule sau cu prescurati tip SMS, messenger [ pentru ca cineva va sta si va reface anuntul, deci o munca in plus care poate fi evitata]. Foarte important este sa lasati date de contact, telefon – email – etc.

Dublin-Irlanda