Am deschis acum ceva vreme rubrica inchirieri in Irlanda, speram noi sa reusim sa-i convingem pe romanii din grupul de pe facebook, ce numara deja peste 11.500 de membri sa colaboram in vederea gasirii mai usor a anunturilor de inchiriere, ba mai mult ne dorim sa implementam si un program pe site, alegi tara – Irlanda sau Irlanda de Nord, regiunea si orasul si ti se afiseaza anunturile sub forma de tabel, dai click pe numele persoanei si te duce direct la profilul sau de pe facebook. Credem noi ca ar fi de un real folos, dar totul depinde acum de administratorul grupului. Am putea face programul mai complex, cu doua categorii de anunturi, dar asta la randul ei va trebui sa stabilim cu cititorii.

Apartamente de inchiriat in Irlanda in 2015

Daca ai un apartament sau o camera de inchiriat in Irlanda, in Cord, Dublin sau Limerick – dar si in alte orase, noi am amintit doar cele unde noi deja stim ca sunt comunitati mai mari de romani – lasa un mesaj, iar daca vrei sa inchiriezi – lasa deasemenea un mesaj cu numar de telefon, ca sa poti fi gasit. Desi cred ca pentru cei ce cauta de inchiriat va fi la inceput mai greu, speram noi ca in maxim sase luni lumea sa stie ca aici se gasesc oferte si cereri de inchiriat si sa mearga mai repede.

Daca aveti si alte idei care pot veni in sprijinul comuitatii romanesti din Irlanda si Irlanda de Nord, nu ezita sa ne scrii, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a te ajuta, asa cum am facut si cu firmele de transport persoane si colete.

Inchirieri Irlanda

Închirieri Irlanda și Irlanda de Nord