Grupul romanilor din Irlanda pe FaceBook este destul de putin numeros, insa aici gasesti romani gata sa te ajute, lafel cum si aici pe site-ul nostru gasesti aproape orice raspuns la intrebarile tale. Totusi este posibil ca unele intrebari sa nu-si fi gasit raspunsul, de aceea te rugam sa ne spui daca ai o intrebare si noi cei ce facem deja parte din grupul romanilor din Irlanda ce am infiintat acest site vom incerca sa-ti raspundem la intrebari. Inainte sa tragi concluzia ca nu s-a raspuns, te rugam sa cauti mai intai pe site, iar abia apoi sa postezi intrebarea. Cateva minute in plus pentru a cauta nu a omorat pe nimeni.

Grupul romanilor din Irlanda pe FaceBook

Daca vrei sa te alaturi grupului nostru de romani stabiliti in Irlanda nu trebuie decat sa ne spui, sau sa ceri aprobarea unuia dintre moderatori. Nu uita ca avem si un grup special, pentru cei ce isi cauta un loc de munca in Irlanda, unde poti posta intrebari sau poti cere ajutorul membrilor ce s-au inscris deja in grupul nostru. Un sfat util pentru cei ce inca nu au ajuns in Irlanda: incercati sa luati mai intai legatira cu micile comunitati de romani ce deja s-au stabilit in diferite orase, cum ar fi Dublin, Cork sau Limerick. Multi dintre ei sunt deja prezenti si pe site-ul nostru si sunt oricand gata sa va ajute. Totusi asa cum va puteti imagina, cu totii avem un serviciu iar timpul nostru este limitat. Prin urmare daca vreti sa dati si voi o mana de ajutor, sunteti bine veniti!

Important! Daca stii si alte orase din Irlanda unde sunt stabiliti romani, nu ezita sa ne anunti pentru a crea un grup special si pentru ei! Reamintim ca Anunturile la noi pe site sunt GRATUITE pentru toate persoanele fizice!

Romani in Dublin