Cele mai multe oferte de munca in Irlanda au sosit in 2015 pentru cei ce stiu deja limba engleza, iar o statistica recenta arata ca deja romanii au renuntat la tari precum Spania si Italia si isi indreapta privirea catre Irlanda si UK. Ca si in anul trecut cele mai multe locuri de munca in Irlanda au fost pentru specialistii in IT dar si pentru cei din domeniul medical. Nu au lipsit in acest an 2015 nici oferte din alte domenii de activitate, cum ar fi agricultura sau industrie.

Locuri de munca in Irlanda in 2015

Deja avem aproape doua luni de la inceputul anului 2015 si vrem sa va spunem ca ofertele cu locuri de munca in Irlanda s-au dublat fata de aceiasi perioada din anul trecut. Din pacate inca nu am reusit sa incheiem contracte cu firmele de recrutare pentru a avea un flux cat de cat constant de oferte, insa speram noi ca vom reusi pana la inceputul primaverii. Daca si comunitatile de romani din Irlanda ar fi mai cooperante cu noi – ne referim aici la cele de pe facebook, care ar trebui sa vada oportunitatea de a avea un site care sa le sustina – rezultatele ar fi de cateva ori mai bune.

Daca stiti limba engleza atunci va asteptam sa va depuneti scrisorile de intentie, nu CV-uri – pe site-ul nostru, noi le vom trimite firmelor interesate de a angaja romani in Irlanda si daca este totul ok, veti fi cautati de acestea. Restul cererilor vor fi plasate pe site si pe facebook, in speranta ca o companie sau un roman care stie de existenta unui loc de munca va oferi mai multe detalii.

Locuri de munca in Irlanda in 2015

Locuri de munca in Irlanda in 2015