Asa cum am promis la sectiunea Forum a site-ului Romanii din Irlanda, am deschis o sectiue separata pentru diaspora romaneasca din Cork, unde puteti discuta subiecte legate de comunitatea de aici, care nu u legatura sau nu sunt de interes general, ci doar local. Iar cei ce vor sa posteze un anunt ce se adreseaza doar romanilor din Cork, o pot face aici. Daca anuntul este unul permanent, atunci el va fi transformat intr-o pagina si va fi mai usor de gasit si de comunicat cu cei interesati. Pentru restul va rugam sa folositi rubrica deja consacrata pentru anunturi de pe site-ul nostru.

Forum – Romani in Cork

Astazi am descoperit un mic grup de romani din Cork pe FaceBook, speram sa ne alaturam si noi, sa gasim impreuna metode de a ne promova interesele, adica crearea unei comunitati cat mai unite, care sa ofere raspunsuri la problemele comunitatii. Chiar daca in acest moment sunt doar 87 de persoane in acest grup, sper sa ajungem la o cifra cat mai aproape de numarul real de romani ce sunt deja in Cork in acest moment.

Stiu ca e greu, stiu ca au incercat multi, dar am si o experienta ce-si are inceputurile in 2005, cand am reusit sa adun peste 1000 de membri din diaspora pentru a crea o comunitate virtuala. De atunci au trecut ceva ani, astazi avem un domeniu propriu, cateva site-uri satelit si mult mai mult curaj. prin urmare, daca esti din [ sau in ] Cork si vrei sa fii alaturi de noi, esti primit cu bratele deschise.

Romani in Cork