Asa cum stiti deja, site-ul nostru are o rubrica gratuita de anunturi, loc unde puteti sa cautati un loc de munca, o camera sau apartament de inchiriat si multe altele. Comunitatea de romani in Irlanda este destul de mare, iar faptul ca noi inca nu am construit un grup special pentru ei se datoreaza faptului ca este inca farmitata. Dar asta nu inseamna ca nu este nevoie de un loc pentru anunturi, nu un grup unde sa fie sute de astfel de postari fara sa poti sa cauti ceea ce te intereseaza, ci un site ca acesta, unde sa poti fasi cu usurinta ceva, indiferent ca esti pe telefon, tableta sau PC.

Romani in Irlanda, anunturi gratuite

Atunci cand vrei sa dai un anunt gratuit si te adresezi romanilor din Irlanda, poti folosi cu incredere site-ul nostru, gazduit cu generozitate de portalul e4UK.Info, sau poti sa folosesti grupurile si paginile de pe FaceBook, sau de ce nu – ambele variante, pentru a te adresa cat mai multor persoane. Nu uitati ca aici avem pagini speciale pentru romanii din Dublin, Cork sau Limerick. Banuiesc ca ati vazut ca avem si o rubrica speciala pentru anunturile cu locuri de munca in Irlanda, avem si o rubrica pentru transportatori, magazine romanesti si multe altele. Am fi dorit sa avem si o rubrica de stiri, dar aceasta va veni probabil incepand cu 2018.

Pentru cei ce vor sa emigreze in Irlanda, avem si un site unde puteti sa invatati limba engleza online, iar daca voi mai aveti idei legate de cum am putea sa imbunatatim site-ul, va rugam sa ne scrieti. Vom tine cont de toate sugestiile, iar pentru cei care vor sa ne ajute cu informatii avem mereu un post de editor la noi pe site! Fiecare pagina a site-ului are si o rubrica unde puteti sa ne scrieti, deci folositi cu incredere aceasta facilitate a site-ului nostru.

Anunțuri Irlanda