Dupa patru ani de la lansarea acestui site – de fapt mai avem mai putin de o luna, caci lansarea a avut loc in ianuarie 2014, pot sa zic ca suntem intr-o oarecare masura multumii de realizari. Am fost primii care am crea o pagina pentru romanii din Cork sau Limerick, iar faptul ca suntem un site destul de citit si cautat de catre comunitatea de romani in Irlanda, este un semn ca ne descurcam chiar si asa, in lipsa unor colaboratori – pe care-i asteptam alaturi de noi.

Romanii in Irlanda in anul 2018

Am petrecut patru ani impreuna cu romanii din Irlanda, am incercat sa oferim informatii utile – desi si eu si colegul meu nu mai suntem in Dublin de peste doi ani, dar am ramas legati cu sufletul de mica noastra comunitate, de grupul romanilor in Irlanda. Poate ca in noul an ce vine – 2018 – vom gasi colaboratori noi, care sa improspateze infromatiile de pe site, sa caute investitorii romani din Irlanda, sa putem scoate poate si o rubrica de informatii ale comunitatii locale, etc.

Am vrea de asemenea sa vedem ca patronii de restaurante romanesti din Dublin sau alte orase ne vor sponsoriza in schimbul publicitatii pe site, desi nu vom renunta sa ajutam nici daca va trebui sa muncim ca si pana acum – GRATIS! Pana la urma nu stam zi de zi pe site, nu am reusit sa facem inca o pagina sau un grup care sa reuneacsa macar 20% sau 30% dintre romani, deci va trebui sa mai muncim pana sa ne asteptam ca lumea va da buzna la noi. Poate ca nu am fi ajuns nici aici dca anu ne sprijineau colegii din UK, care ne-au dat pana si spatiu pentru a face acest site! Deci sa ne revedem cu bine in 2018!

Romani in Irlanda