Indiferent de motivul pentru care sunteti in Irlanda, este posibil sa aveti nevoie de adresa Ambasadei Romaniei la Dublin, iata de ce inca de la inceputul acestui portal va oferim cateva adrese utile pentru romanii din Irlanda.  Ambasadorul Extraordinar si Plenitpotentiar al Romaniei in Irlanda este in acest moment doamna Manuela Breazu.

Ambasada României în Dublin

Adresa Ambasadei Romaniei in Irlanda: 26 Waterloo Road, Ballsbridge, Dublin 4

Telefon: 00353-1-668.10.85
Fax: 00353-1-668.17.61

Daca aceti nevoie de sectia consulara a Ambasadei Romaniei din Dublin, aceasta se afla la aceiasi adresa ca si Ambasada, in schimb puteti apela la numarul de telefon 00353-1-66.81.150

Adrese electronice: ambrom@eircom.net , ro_consulate@eircom.net

Va amintim ca in Irlanda sunt si cateva biserici ortodoxe, prin urmare iata cateva dintre ele: Biserica Ortodoxă „Înălţarea Sfintei Cruci”, Biserica Ortodoxă „Buna Vestire” şi
„Duminica Sfinţilor Români” si Biserica Ortodoxă “Sf. Ierarh Calinic de la Cernica şi Sf. Patrick, Apostolul Irlandei” Convent Chapel – Presentation Sisters.

Deasemenea sunt si biserici catolice, atat romano-catolice cat si greco-catolice. Vom reveni cu un articol special dedicat bisericilor romanesti din Irlanda.


Vizualizare hartă mărită