Desi parea destul de greu de realizat, impreuna cu romanii din Irlanda am reusit sa creem o pagina special dedicata celor ce vor sa invete limba engleza impreuna cu noi. In acest moment sunt deja inscrisi 40 de romani, deci suntem pe drumul cel bun. Lectiile se doresc a fi interactive, cei ce stiu engleza si vor sa ajute posteaza iar cei ce invata intreaba, in acest fel credem noi ca lucrurile vor evolua incet dar sigur catre rezultate pozitive. Nu stiu daca vom gasi si un profesor care sa se alature initiativei, insa de fapt asta a fost scopul, sa gasim o persoana calificata care sa se ocupe de “studentii” nostri.

Cursuri de limba engleza online

Acum 5 ani cand am inceput proiectul “Avocat online” toti spuneau ca este o utopie, astazi cand peste 500.000 de romani comunica pe teme juridice, oferind sfaturi, iar 8 avocati s-au angajat in mod gratuit proiectului, pot spune ca am speranta ca asa va fi si cu ideea unor cursuri gratuite de limba engleza. Avantajul nostru este ca nu vrem si nu visam la rezultate spectaculoase peste noapte, insa in timp suntem siguri ca atat calitatea cat si cantitatea informatiilor va fi in avantajul nostru.

Multi au incercat sa invete limba engleza bazati pe cursuri online, deci experienta lor conteaza, iar cu putina bunavointa din partea “elevilor” si a “profesorilor” com reusi sa ajungem acolo unde ne-am propus. Stii engleza la perfectie? Ajuta un incepator sa faca primii pasi!

learn-english

Curs online de engleza