Buna ziua, numele meu este Marius, anul acesta voi fi absolvent al unei scoli medicale din Ro, si m-ar interesa sa vin sa lucrez in Irlanda. Am vazut ca sunt multe firme de intermediere. Care ar fi mai serioasa ? Cum ar trebui sa procedez ? Vorbesc engleza, franceza, italiana. Daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, eventual cineva care este in domeniul medical. Va multumesc anticipat, Marius.

Salutare grup , caut pentru inchiriere o camera dubla pentru doua persoane , sotia soseste in Irlanda in noiembrie , de preferinta camera sa fie in zona Tyrrelstown sau Blanchardstown. Telefonul meu este 0892522102 , va rog cei care puteti sa-mi dati un raspuns , va rog sa ma sunati.

Daca aveti si voi mesaje de dat, anunturi sau aveti informatii – mai mult, daca va doriti promovare in Irlanda, nu ezitati sa ne scieti, fie aici fie pe FaceBook. Mai sunt cateva luni si vom trece in anul 2018, cand speram noi vom reusi sa dam o noua fata site-ului nostru [ si al vostru in acelasi timp, al romanilor din Irlanda! ].

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!