Romanii din Irlanda si-au gasit un loc de munca in atat de multe domenii, incat este dificil sa apreciezi care anume meserie este mai cautata. Totusi daca discutam de Limerick si zona adiacenta, cele mai multe oferte de munca sunt in abatoare si in industria carnii. Se pare ca macelarii romanii sunt foarte apreciati in Irlanda, altfel nu am gasi atat de multe oferte de munca in Limerick care se adreseaza acestei categorii de muncitori.

Oferte de munca in Limerick

Pentru cei ce cauta un loc de munca in Limerick si au ales sa munceasca intr-un abator, salariul minim acordat este de 9 euro pe ora. Munca nu este deloc usoara, avand in vedere ca normele sunt destul de marisoare, insa firmele angajatoare ofera si cateva avantaje.

Asistente medicale in Limerick

Daca munca in abatoare nu este pe placul vostru, in schimb aveti cunostinte de limba engleza cel putin la nivelul B2 si documente ce atesta calificarea voastra in domeniul medical, puteti opta pentru angajarea ca asistent medical sau chiar medic – in acest an sunt cautati specialisti in psihiatrie si pediatrie.

In domeniul medical in Irlanda se lucreaza in schimburi de 12 ore, norma de lucru fiind de 39 de ore saptamanal. Personal consider ca este cea mai buna oferta pentru emigrantii romani din Irlanda. Daca stiti site-uri unde romanii din Irlanda pot cauta cu succes locuri de munca, va rugam sa ne anuntati, pentru a veni in sprijinul celor ce cauta astfel de oferte.

Locuri de munca in Limerick