Pentru cei ce sunt in cautarea unei camere, apartament sau case de inchiriat, anuntam ca avem o oferta de nerefuzat: la doar 600 de euro, camera dubla in zona Blancestown, pentru detalii sunati la numarul de telefon 0873241298. Iar Daniel Mihalescu cauta sa inchirieze impreuna cu alta familie  o casa in Tyrrelstown Dublin 15. Familia sa este formata din sot si sotie plus un copil. Iata deci ca avem si cereri si oferte, totul este sa incercam sa le citim atunci cand sunt “proaspete”, pentru a fructifica cat de cat traficul site-ului nostru.

Camera dubla de inchiriat in Dublin – Tyrrelstown si Blancestown

Indiferent ca stai chiar in Dublin sau la 10 kilometri distanta, in Clondalkin – site-ul nostru, al romanilor din Irlanda – te ajuta sa intri in contact cu romanii stabiliti in zona, avem saptamanal mesaje de inchirieri locuinte in toata Irlanda, deci ,ai treceti macar din cand in cand pe aici, daca tot ne-ati descoperit.

Irina ne scrie: Buna! Cuplu,cautam sa inchiriem o camera dubla in Dublin 18 – 16. Multumesc! La fel si Diana este in cautarea unei chirii:

Buna tuturor, cine are disponibil un loc de cazare pentru un barbat, in Dublin, pentru perioada iunie-august, si care e pretul? Mersi!

Majoritatea anunturilor sunt publicate in maxim 24 de ore de la postare, in functie de ora la car eau fost adaugate pe site. In plus noi le distribuim in mod regulat pe pagina noastra, in grupuri si pe site-urile partenerilor nostri din Irlanda si UK. Daca doriti sa fie publicat mai rapid, incercati sa folositi rubrica “Adauga anunt“, aici maxim 12 ore pot trece de la postarea anuntului si pana la publicare.

Camera dubla în Blancestown

Camera dubla de inchiriat in Dublin