Au trecut anii si site-ul nostru a ramas sa zic asa, in urma cu informatiile pentru multi romani aflati in Irlanda. Asa si pentru ca din pacate am revenit in tara si nu am gasit pe cineva care vrea sa se ocupe de site. Nici portalul e4UK nu a mai fost actualizat de multa vreme, mergand in virtutea inertiei. Suntem online din 2014, am ajutat o gramada de romani care ne-au trecut pragul, dar pur si simplu nu am reusit sa facem fata provocarilor. Pentru mine anii petrecuti in Irlanda au fost super OK, m-am simtit bine aici si cred eu ca am invatat multe.

Romani in Irlanda in 2021

Ne gandim sa ne reorganizam in 2021, doar ca pentru asta ar fi nevoie de voi, cei care ne cititi si aveti informatii legate de viata in Irlanda, despre locurile de munca mai bine platite, despre comunitatile de aici. Viata ne da mereu de inteles ca daca nu suntem organizati, daca nu ne ajutam intre noi cu siguranta ne va fi mai greu acum, cand pandemia asta oribila ne-a dat tuturor de furca. Am vazut ca sunt numeroase grupuri de romani organizate pe FaceBoook, e normal sa fie asa, pentru ca site-urile de socializare sunt o solutie mai buna decat site-urile sau forumurile.

Munca la un site este enorma, pentru ca informatiile se schimba rapid, ce era ieri valabil azi nu mai este, iar cineva ar trebui sa actualizeze periodic informatiile. Speram noi ca in acest an se vor gasi cativa entuziasti cu care sa creem o sectiune pe site care sa va dea posibilitatea sa interactionati la fel cum o faceti pe FaceBook. Asta inseamna insa resurse suplimentare, deci timp si bani. Care ar fi salvarea? Pai ar fi firmele care au nevoie de noi ca sa ajunga la clientii lor, doar ca asta nu se face gratuit, asa cum vor majoritatea.

Romani in Irlanda in 2021

Romani in Irlanda in 2021