In anul 2016 agentia nationala de plasare a fortei de munca din Iralnda a afisar peste 3500 de oferte disponibile pentru emigranti, deci si pentru romani. Important este ca aceste locuri pot fi ocupate si de catre romanii aflati deja in Irlanda, deci sfatul nostru pentru 2016 este sa fiti mai insistenti, sa cautati regulat pe site-ul nostru ofertele de munca, sa va postati CV-ul pe portalul i4Jobs.Net si sa fiti activi pe pagina noastra de FaceBook.

Locuri de munca pentru romani in Irlanda in 2016

Am gasit oferte de munca in Irlanda chiar si in micul orasel Dundalk din nord, la granita cu Regatul Unit al Marii Britanii, deci se poate. Culmea ca este un job destul de placut, la Call Center intr-un hotel. Cei interesati pot contacta angajatorul E.S.F CAPITAL MATCH AB din Göteborg ( nu va speriati, angajarea este pentru Irlanda ) la adresa de email cv@esfab.net .

Am gasit si 10 oferte in Dublin de la un angajator din Germania care doreste sa isi extinda afacerea din Irlanda. Este vorba de Manpower GmbH & Co. KG Personaldienstleistungen Niederlassung Dresden pe care puteti sa-l contactati direct prin email la adresa de email:  hoffillerramona@manpower.de .

Am inteles ca in luna ianuarie cei de la Vodafone fac angajari masive, asa ca va sfatuiesc sa cautati pe site-ul firmei, cu siguranta veti gasi ceva si pentru orasul sau zona in care locuiti.Pentru cei care sunt dispusi sa se relocheze am gasit si cateva oferte interesante in Newbury, UK. In rest ce sa zic? Cautati si la noi pe site, sunt cateva zeci de oferte bunisoare, zic eu!

Locuri-de-munca-in-Irlanda-2016

Locuri de munca pentru romani in Irlanda in 2016