Din ce in ce mai multi romani merg la munca in Irlanda in agricultura si bine fac, pentru ca aici conditiile de munca sunt ceva mai bune decat cele din Spania – de exemplu – iar dupa cativa ani de munca in agricultura in Irlanda poti sa iti gasesti mai usor de munca pentru o perioada mai lunga de timp, sau chiar un serviciu permanent. Munca in agricultura nu este usoara, insa nici mai grea ca in tara nu este, iar un ban strans aici te poate ajuta la intoarcerea in tara sa-ti pui pe picioare propria afacere.

Suntem incantati ca romanii din Birmingham ne sustin in acest proiect, pentru ca ne dorim ca in anul ce vine sa depasim ca numar de vizitatori site-ul de baza. Dar pana atunci rugam pe titi ce ce pot da o mana de ajutor in gasirea unor locuri de munca in agricultura in Irlanda sa ne dea informatii pe care noi la randul nostru sa le postam pe site. Cu ajutorul cititorilor si a comunitatii romanesti din Irlanda suntem siguri ca din ce in ce mai multi romani isi vor gasi un loc de munca decent atat in Irlanda cat si in Irlanda de Nord.

Daca esti o firma de recrutare iti poti face reclama la noi pe site, cu siguranta iti vei recupera cei 20 de euro platiti lunar pentru aceasta, iar romanii veniti aici la munca iti vor fi recunoscatori pentru ca i-ai ajutat sa-si gaseasca un loc de munca legal si platit in mod adecvat.

Romani agricultura Irlanda