Multa lume ne-a intrebat despre programul de lucru la Ambasada Romaniei in Dublin, asa ca ne-am informat si am reusit sa extragem orele si zilele de lucru la fiecare departamnent, pentru a va usura dumneavoastra munca. Asistenta consulara telefonioce este asigurata de luni pana vineri intre orele 16:00 – 18:00, iar dimineata puteti depune acte, documente si cereri sau puteti solicita asistenta la ghiseul consular din strada Waterloo Road numarul 26, Ballsbridge din Dublin. Lucrul la ghiceul consular incepe la ora 9:30 si este deschis pentru romanii din Dublin pana la ora 12:30 apoi est eo pauza de masa si se redeschide la ora 13:30 si ramane deschis publicului pana la ora 16:30.

Marti programul incepe de la 12:30 si se prelungeste pana la 18:30 in timp ce dimineata beneficiati de asistenta consulara telefonioca pana la ora la care se deschide ghiseul. Acelasi program este valabil si miercuri, urmand ca de joi sa se schimbe iar, avand acelasi program ca si luni pentru zilele de joi si vineri.

Evident ca programul Ambasadei Romaniei in Dublin este altul in zilele ce sunt sarbatori legale, adica nu puteti veni la ghiseu. In schimb in situatii deosebite aveti la dispozitie urmatorul program:

În afara orelor de program, pentru urgenţe telefonaţi la: 6681085.

Precizăm că în categoria urgenţelor sunt incluse următoarele situaţii:
– arestări
– accidente cu victime
– dispariţii
– decese
– situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar
– calamităţi naturale.

In speranta ca v-am fost de ajutor va reamintim ca pe portalul mae.ro gasiti adresa tuturor ambasadelor Romaniei din Europa si din lume. Mult succes si daca aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti!

Anunturi Gratuite

Anunturi Gratuite