Ambasada Romaniei la Dublin a fost asaltata de cetatenii romani ce doreau sa voteze la alegerile prezidentiale din noiemnrie 2014. Ca la mai toate ambasadele romanesti trebuie sa te duci de dimineata ca sa ai o sansa sa-ti pui stampila pe formularul de vot, lucru care nu cred ca se va schimba nici la turul doi. Aveti deja pe site coordonatele Ambasadei Romaniei la Dublin – inclusiv cu pozitia pe Google Maps. Incazul in care vei mai dori sa mergi sa votezi si nu ai fost la primul tur, acum cu siguranta ai gasit unde se afla ambasada, acolo vei intalni destui romani cu care poti socializa si iata o metoda buna de ati face noi prieteni.

Daca vrei sa discuti cu ambasadorul Romaniei in Irlanda va trebui sa o cauti pe Excelenta sa doamna Manuela Breazu, desi nu cred ca vei avea probleme asa de grave ca sa ajungi direct la amabasador. In schimb poti discuta si cu Daniel Ristea – secretarul ambasadei. Doamna Alina Pop te poate ajuta daca ai probleme culturale, ceva legat de arta, muzica sau traditii romanesti in Irlanda.

Daca ai probleme juridice de rezolvat si ai nevoie de ajutor poti apela fie la Domnul Dan Tudor fie la doamna Silvana Andrada Ghimici. Ti se fura actele, sau mai stiu eu ce probleme poti avea apeleaza cu incredere la personalul Ambasadei Romaniei la Dublin, ai sanse sa-ti prinda bine. Am zis ca ai sanse, pentru ca la drept vorbind de multe ori ai impresia ca personalul ambasadelor crede ca rolul lor este sa iti puna bete in roate, nu sa te ajute. Dar cum nu am mai trecut pe la Ambasada Romaniei la Dublin de patru ani, este posibil ca lucrurile sa se fi schimbat mult in bine, iar daca ai date recente, nu ezita sa le spui si cititorilor nostri.

Anunturi Gratuite

Anunturi Gratuite