De curand am deschis rubrica inchirieri in Irlanda pe site-ul nostru, dar mi se pare mai productiv daca am avea si o rubrica pentru fiecare oras, cum ar fi inchirieri in Cork. Astfel cred eu ca cei ce sunt interesati de un anumit oras vor gasi mai usor informatiile, ma gandesc chiar la adaugarea unui program pe site care sa selecteze automat anunturile de inchiriere in functie de oras, regiune si tip de oferta. Mai avem de munca la idee, insa cum zilnic ne trec pragul sute de romani, cu siguranta vom primi si idei constructive.

Romanii din Cork – inchirieri – vazari

Chiar daca la rubrica vanzari nu cred ca vor abunda ofertele, la inchirieri sunt sigur ca se vor gasi suficient de multe persoane care cauta sau ofera o camera sau un apartament cu chirie. Incercam astfel sa venim in sprijinul celei mai largi categorii de romani din Irlanda, cei ce cauta o chirie decenta si care sunt la inceput de drum. Pentru mine care am batut Europa de la un cap la altul, asta a fost cea mai grea problema, gasirea unui apartament de inchiriat intr-un timp rezonabil si la un pret decent.

Culmea ca forumurile si site-urile abunda in anunturi cu inchirieri, foarte multi romani cautand un coleg de camera pentru a mai scadea din pretul chiriei, dar si pentru ca evident cu un roman in camera e mai bine decat cu un polonez. Preturile mi se par rezonabile, intre 200 si 300 de lire pe luna, ceea ce nu e mult, mai ales daca vorbim de faptul ca ai si utilitatile incluse. In speranta ca am venit in ajutorul romanilor din Cork ce sunt in cautarea unei chirii, va amintim ca anunturile pe site sunt GRATUITE pentru inchirieri!

Inchirieri-Apartamente-Cork

Inchirieri-Apartamente-Cork