In decursul ultimului an am primit diverse solicitari de la romanii din Dublin, insa acum se pare ca a aparut ceva nou – dansuri populare.  Asa ca ne conformam si de aceasta data, in speranta ca cineva va vedea anumtul solicitat de Reka Ferencz pe pagina nostra de facebook si pe site. Pe masura ce se scurge timpul, tot mai multe anunturi, din ce in ce mai diverse sunt postate la noi pe site, ceea ce ne bucura. Daca am ajuns la cateva zeci de mii de vizitatori romani pe site-ul nostru inseamna ca ne facem treaba destul de bine, iar pagina de facebook creste incet.

Romanii din Dublin vor dansuri populare

Dorul de tara are multe aspecte, iata ca acum comuitatea romanilor din Dublin isi doreste un loc unde sa se poata invata dansuri populare traditionale romanesti, lucru care ne bucura nespus de mult. Poate ca de asta ar trebui sa se ocupe un grup de initiativa, ar fi placut sa aflam ca in urma cererii colegei noastre si a articolului de pe site, s-a infiintat o scoala de dans la Dublin.

Site-ul nostru gazduit de portalul e4UK va fi mereu in pas cu cerinetele cititorilor, chiar daca nu afisam des stiri si informatii politice sau mondene, in ceea ce priveste cerintele cititorilor am fost mereu prompti. Altfel nu am fi supravietuit, zic eu. Daca si firmele romanesti ne-ar sprijini ar fi mai bine, ele ar avea parte de reclama si noi am putea angaja personal care sa se ocupe mai bine de site. Pana atunci insa, echipa de irlandezi ce se ocupa de site va promite c anu va lasa garda jos, va lucra in limita timpului disponibil pentru voi. [ Acceptam si donatii de la romanii aflati in Irlanda! ].

Dansuri populare in Dublin

Dansuri populare in Dublin