In ianuarie 2014 “Romanii din Irlanda” va salutau si iata ca au trecut doi ani de atunci, asa ca ne pregatim deja pentru noul an. Ne bucuram ca inca suntem primii in optiunile diasporei romanesti din Irlanda, ca pe aici trec toti cei care vor informatii de la fata locului sau despre viata din Irlanda. Nu ne bucura insa faptul ca inca nu am gasit colaboratori care sa se ocupe de site, pentru ca din septembrie niciunul dintre cei trei initiatori ai proiectului e4UK nu se mai gaseste pe insula.Ultimul a plecat din Dublin, acum trei luni!

Romanii din Irlanda va ureaza “La multi ani!” in 2016

Am fi foarte bucurosi sa vedem alaturi de noi cel putin cele cateva comunitati de romani din Limerick, Cork si Dublin. Stiti de ce? Pentru ca ne gasiti mereu aici, chiar si atunci cand cautati un loc de munca in Irlanda. Am primit in 2015 peste 3.000 de mesaje, la multe din ele am raspuns in mod direct si pe altele le-am postat direct pe site cu raspunsuri cu tot, pentru a servi drept informatie pentru viitori cititori. Stim ca in Irlanda nu sunt cei mai multi romani din Europa, dar totusi sunt suficient de multi ca sa merite un site de calitate.

Ce vesti bune avem pentru cititorii site-ului nostru in 2016? In primul rand ca acum ne puteti citi mult mai usor atat pe PC cat si pe telefon sau tableta. Din pacate nu am prea fost cautati de grupurile si paginile de pep facebook ale romanilor din Irlanda, probabil pentru ca s-au temut de concurenta. Nu cred ca este abordarea cea mai buna, dar asta este o cu totul alta discutie.

Romanii care cauta Ambasada Romaniei din Dublin gasesc datele de contact ci harta la noi pe site, in menoul superior. Deci credem noi ca am reusit sa va oferim in mare cam toate informatiile neceare, dar ramanem alaturi de voi si in 2016, cand speram sa fim mai buni decat anul acesta. La multi ani dragi romani! Inclusiv cei din Irlanda de nord!

Romani in Irlanda 2016