Daca esti in cautarea unui loc de munca in Irlanda inseamna ca ai nimerit bine, site-ul romanilor de aici va incerca sa te ajute cu informatii si iti poate publica anuntul in mod gratuit. Insistam sa te inscrii pe site-ul EURES, acolo sunt in permanenta oferte de munca pentru romani in Irlanda, dar si in alte tari din Uniunea Europeana. Puteti alege sa cautati un loc de munca in Irlanda in functie de regiune: Donegal, East, Mid West, Midlands, South East, South West si West. Iata mai jos cateva locuri de munca disponibile in acest moment in Irlanda.

Kitchen Assistant – lucru in bucatarie. Timp de lucru 30 de ore pe saptamana. Aveti nevoie de diploma in catering si experienta in domeniu. Mai multe detalii la numarul de telefon 0877621104. Cei ce sunt deja in Irlanda si cauta un loc de munca pot merge direct la sediul din strada 26a Church Street, Skerries, Co. Dublin , IE.

Cei ce cauta un loc de munca in Irlanda pe postul de Housekeeper – Cleaner:  oferta part time, 20 de ore pe saptamana, telefon pentru relatii suplimentare 093 35778. Adresa anagajatorului – Lough Corrib Nursing Home, Kilbeg Pier, Headford, IE.

Am gasit si un loc de munca in Irlanda destul de interesant – Window Cleaner (Part Time), anuntul este proaspat, relatii la telefonul 086 2029357. Mi se pare potrivit pentru cei ce au ceva timp liber si sunt in cautarea unui job de inceput de drum.

Pentru cei ce cauta un loc de munca in curatenie – part time, pot contacta telefonic angajatorul la numarul 01 889 9110. Este vorba de firma de recrutare MCR Personnel Ltd pe care o gasiti la adresa 1-3 The Capel Building, Capel Street, Dublin 7, IE. Va dorim succes si va sfatuim sa cautati cu atentie pe site-ul nostru si alte oferte de munca in Irlanda.

 

muncitori dublin