Desi nu credeam ca la distanta care este intre Romania si Irlanda exista cereri de transport auto intre cel edoua tari, se pare ca m-am inselat. Asa ca am decis sa facem aici pagina destinata celor ce ofera servicii de transport intre Irlanda si Romania cu masina personala. De multe ori persoanele ce pleaca acasa sau se intorc in Irlanda au locuri libere ramase in masina, de ce sa nu profite de ocazie si sa mai economiseasca ceva din banii de drum? Iar pentru tine va fi mai ieftin si cu siguranta mai confortabil. Singura mea intrebare este ce alegata de somn, ma gandesc ca nu poti calatori sa zicem de la Arad la Cork fara sa dormi. Google Maps imi arata ca sunt 30 de ore de mers.

Oricum ideea era de a face putina reclama celor ce fac transport intre Romania si Irlanda, sa-i ajutam pe cei ce au nevoie de asa ceva si sa mai castigam si noi ceva bani din publicitate – listarea firmelor de transport sau a persoanelor particulare ce se ocupa cu asa ceva costa 20 de euro/luna. Deasemnea avem si un banner disponibil in partea de jos a fiecarui articol, pentru suma de 30 de euro/luna. Nu e mult, insa e util, atat pentru cei ce fac transport din Irlanda in Romania cat si pentru cei ce au nevoie de un astfel de serviciu.

In curand expira publicitatea celor de la Caut Bona, deci pentru 10 euro/luna reclama voastra poate fi acolo! Aveti o expunere destul de bina zic eu, avand invedere ca traficul nostru a depasit 1000 de persoane zilnic, deci aveti tot atatia clienti posibili. Dar si daca nu ar fi clienti, cu siguranta ca vor tine minte reclama voastra si vor cauta firma respectiva atunci cand vor avea nevoie!

Circulatie