Probabil ca cea mai grea problema pentru un roman aflat in Irlanda este gasirea sau pastrarea locului de munca, iata de ce am decis sa lansam o rubrica separata pentru cei ce vor sa lucreze la curatenie – aici vom include menajerele, dar si personalul ce lucreaza in hoteluri sau pe cont propriu. Cunosc zeci de romance care au incercat si au reusit sa traisaca binisor prin menajul oferit familiilor care nu au timp sa se ocupe de asa ceva, iar un tarif ceva mai mic perceput de romance a fost pe placul lor.

Locuri de munca: Menajera in Irlanda

Alaturi de bone si de cei ce lucreaza la ingrijirea batranilor [ sau a persoanelor cu dizabilitati ], probabil ce a mai cautata munca de catre romani, este cea de menajera. Asta pentru ca la noi in Romania femeia face asta fara a fi platita, la ea acasa, iar in tarile mai bogate, femeia a renuntat la aceasta munca in favoarea altor ocupatii.

Pentru inceput va propunem “schimbul” de menajere, adica sa va gasiti aici inlocuitoare pentru perioada in care vreti sa veniti acasa, evident de cel putin o luna. Chiar daca de exemplu, nu merita sa vii din Romania pentru o luna, este rentabil sa inlocuiesti o persoana la munca de curatenie daca esti deja in localitatea respectiva. Iata si principalul motiv pentru care am organizat site-ul pe orase. Iar daca va merge bine, vom face cate un site separat pentru fiecare comunitate, trebuie doar sa ne cereti acest lucru.

Menajera in Irlanda