Evident ca mai este putin si trecem in noul an, asa ca am reinnoit pagina cu oferte si cereri de locuri de munca in Dublin pentru 2015. Cel mai bine au mers anunturile cu menajere si ne dorim ca si in acest an sa reusim sa ajutam cat mai multi romani sa-si gaseasca un loc de munca in Dublin si imprejurimi. Nu trebuie sa credeti ca am ales doar capitala, avem rubrici separate pentru cele mai importante orase si regiuni din Irlanda. In anul ce a trecut am reusit sa distribuim informatii pentru cel putin 1.000.000 de romani, evident credem ca o mare parte au fost vizitatori ai site-ului nostru din tara sau din alte tari, insa am avut mereu suficient de multi cititori din Irlanda.

Chiar daca in anul ce a trecut nu am avut suficient de multe oferte sosite de la firmele de recrutare speram ca in 2015 sa reusim sa atragem si aceste firme alaturi de romanii din Dublin si din intreaga Irlanda.  Probabil ca multi inca nu vad avantajul de a avea o distribuire cat mai mare a ofertelor, dar spunem noi ca un milion de vizitatori inseamna totusi ceva. Precum ati remarcat suntem destul de prezenti pe internet pe diverse nise legate de tara in care traim si muncim, deci o colaborare cu aceste firme ce ofera locuri de munca ar prinde bine atat lor cat si cititorilor nostri.

Prin intermediul site-ului nostru si-au gasit un loc de munca peste 300 de romani, nu este mult insa este un inceput. Ca orice inceput este dificil, insa noi vom posta mereu in articolelel noastre informatii ce va pot fi utile, tocmai pentru ca scopul nostru este acel ade a ajuta si informa diaspora noastra din Irlanda. La multi ani si sa ne revedem cu bine in 2015!

muncitori dublin