Iata ca din ce in ce mai multe persoane cauta firme ce ofera locuri de munca in Irlanda in 2015 dar fara a percepe comisioane inainte ca acestia sa-si primeasca primul salariu. Mi se pare corect, atata timp cat nu exista nicio garantie ca vei primi un loc de munca, iar pentru a ti se oferi o lista cu oferte, parca acest comision nu se justifica. Iata mai jos unul din mesajele primite pe adresa redactiei, care speram noi va sensibiliza acele firme serioase de intermediere a fortei de munca.

Locuri de munca in Irlanda – cereri

Buna ziua, va contactez deoarece eu si sotul meu suntem in cautarea unui loc de munca, si am apelat la toate firmele inregistrate la ITM din tara, dar toate solicita cate o suma de bani, ori de evaluare dosar, ori de inregistratre ori comision si nu avem putere financiara pentru aceste costuri, avem varsta de 26 ani, suntem someri de ceva timp si vrem sa plecam ca in tara este tot mai greu, sotul meu a mai fost plecat anul trecut in Londra si detine Nino, dar din cauza unor probleme personale, i-au decedat singurii membrii ai familie care ii mai avea , in fine – s-a intors in tara, iar acum tot cautam o oferta, de inceput care se ofere si cazare fara plata garantie in avans, dar care sa se traga din primul salariu, la fel si comisionul, nu stiu daca pueti sa ma ajutati, dar va multumesc pentru ca am avut posibilitatea sa vorbesc cu cineva,va multumesc.

Iata ca sunt si oameni seriosi care vor sa munceasca in Irlanda, baniesc ca domnul stie engleza daca a mai lucrat in Londra, deci cine are cum sa ajute, sa o faca! Ma adresez in special comunitatii romanesti din Munster si Galway.

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!