Probabil ca ne-am obisnuit asa de mult cu expresia “capsunari” pentru cei ce lucreaza in agricultura incat nu realizam ca sunt zeci de oferte disponibile in agricultura in Irlanda, iata mai jos doar cateva primite recent de pe site-ul oficial EURES. Acum fac si o paranteza, legata de un mesaj primit de curand de la cineva care ne spunea ca nu stielimba, nu are experienta dar vrea sa vina la munca in Irlanda – dragi mei invatati un minim de cuvinte, experesii,nu cautati acul incarul cu fan – adica locuri de munca fara a sti macar la nivel de incepator limba engleza!

Ce gasesc de munca in Irlanda in agricultura

Iata cateva locuri de munca postate recent pe site-ul Eures pentru cei ce doresc sa vina sa lucreze in Irlanda: La o ferma de porci din orasul Monaghan se cauta muncitori. Salariul incepe de la 8,65 euro/ora, relatii la telefon 047 57047, anuntul este foarte recent: 21/10/2014!

Precum vedeti sunt oferte de munca, totul este sa cautati, sa incercati mai mult decat un scurt mesaj de unde sa rezulte ca sunteti in cautarea unui loc de munca. Acum sa ne gandim putin, cine credeti ca se va “osteni” sa raspunda la trei cuvinte, aruncate pe internet? Cereri sunt destule, deci un CV bine detaliat, care sa convinga, face mai mult decat cele trei vorbe aruncate pe un site sau pagina de FaceBook. Cautati in site-urile legale locuri de munca, nu va bazati pe intermediari si plecati pregatiti cu ceva bani de buzunar.

Poate reusim sa discutam mai multe pe pagina noastra de faceboo, dar trebuie sa fiti activi, altfel cum sa stim ce probleme aveti si cum sa va ajutam?

EURES Jobs