La fel ca oricare alta comunitate de romani, si Romanii din Irlanda au de mult eori nevoie de publicitate, iata de ce prin colaborarea cu site-ul Comunicate de Presa va punem la dispozitie posibilitatea de a publica in mod gratuit articole de prezentare, evenimente ale comunitatii romanesti si multe altele.

Publicitate Irlanda

Pentru ca de cele mai multe ori cu totii supravietuim prin publicitate, portalul romanilor din Irlanda va pune la dispozitie un sistem de publicitate flexibil, cu scopul de a va promova afacerea sau site-ul web. Se stie deja ca fara o publicitate adecvata nu vei fi niciodata vizibil pe internet, iar asta atrage dupa sine “moartea” afacerii sau a site-ului tau.

Portalul e4UK va sta la dispozitie cu orice fel de publicitate, articole publicate pe site-urile noastre, banere sau spoturi publicitare. Pentru a lua legatura cu noi puteti posta chiar aici cerea dumneavoastra sau puteti folosi formularul de contact.

Pentru a publica un articol sau un anunt pe site-urile romanilor din Irlanda sau Marea Britanie, acestea trebuie sa fie unice [ deci nu sunt admise texte ce se regasesc deja pe internet – site-uri, pagini de FaceBook, etc. ], va trebui sa scrieti textul in asa fel incat sa fie unic, concis dar sa contina toate detaliile de care este nevoie pentru ca acesta sa poata fi interpretat exact de catre cititori. Daca vor fi cereri, vom deschide si o rubrica in limba engleza, pentru a publica separat acest tip de anunturi, articole, reclame.

Comunicate de presa