Asa cum am promis, vom crea cateva pagini pentru fiecare comunitate de romani din Irlanda, acum a venit randul celor din Belfast, capitala Irlandei de Nord. Chiar dac va pare greu de crezut, Belfast este un oras mai mic decat Constanta sau Iasi, numarand doar 267.500 locuitori, insa in zona metropolitatana traiesc aproape jumatate de milion de oameni, dintre care o parte sunt romani, evident o foarte mica parte.

Nu stiu daca exista sau daca nu am reusit sa gasesc eu comunitatea romaneasca din Irlanda de Nord pe FaceBook, insa acum avem sansa sa ne intalnim aici pe site sau pe pagina de FaceBook a romanilor din Diaspora. Daca esti roman, te gasesti in Irlanda de Nord si ai ajuns pana aici [ pe site-ul nostru ], merita efortul sa facem cunostinta, lasa un mesaj, spune ce ai dori sa gasesti pe site, iar noi vom rezolva problema.

Am fi foarte interesati daca romanii din Belfast se intalnesc Off-Line, la o bere, la o discutie despre fotbal sau ce fac ei in regiune, de ce au ales sa traiasca in Irlanda sau alte astfel de informatii. Pozele personale, pe care doriti sa le impartasiti cu noi sunt bine venite, la fel si discutiile pe diverse teme. Intr-un cuvant: Salut! Sunteti bine veniti alaturi de noi, impeuna cu siguranta ca vom reusi sa facem mai multe.

Romanii din Belfast