Trecerea dintre ani se sarbatoreste de veacuri la romani, nu va face exceptie nici Revelionul din acest an – iar 2015 ii va prinde pe multi romani din Irlanda in restaurantele romanesti din Dublin sau Cork, asa ca spunem noi este bine venita initiativa de a invita pe patronii de localuri ce organizeaza petreceri de Revelion si Craciun sa isi posteze oferta (si) aici. Suntem si noi mandri caci in curand vom implini un an, ar fi cazul sa ni se taie motul, nu-i asa?

Am si o propunere pentru a mai schimba putin atmosfera, o propunem pe Ellma ca solist la petrecerea de Craciun si Revelion in oricare din restaurantele romanesti ce vrea muzica live, autentica. Regretam ca romanii din Irlanda ce au un restaurant sau un magazin cu specific romanesc nu au apelat la noi pentru a le face putina reclama, mai ales ca nu sunt putine cazurile in care primim intrebari despre adresele lor.

Speram noi ca in 2015 sa avem mai multi sponsori, firme de transport, restaurante si cofertarii sau de ce nu, romani care isi permit sa sponsorizeze un portal ce vrea sa-i ajute atat pe cei ajunsi in Irlanda si Irlanda de Nord cat si pe cei ce se pregatesc sa plece acolo.

Daca tot va fi petrecere cu siguranta ca va fi nevoie si de ajutor, asa ca poate aveti nevoie de angajati pe perioada sarbatorilor, ajutati astfel pe cei ce inca nu si-au gasit un loc de munca, dar cu siguranta au nevoie de bani. Iar voi veti simti mai bine starea aceea specifica sarbatorilor de iarna. Daca aveti idei si propuneri de a petrece sarbatorile de iarna, nu ezitati sa ne spuneti si noua, cine stie – poate ne intalnim la un pahar de sampanie la cumpana dintre ani!

restaurant romanesc