Am primit un pont de la un prieten din Cork, asa ca m-am grabit sa-l dau mai departe, cine stie poate te muti din Dublin si ajungi in Cork! Daca esti fata si vrei un job extenuant dar plin de satisfactii du-te la Abrakebabra pe Patrick Street. Pe geam scrie ,,Staff Wanted” dar am inteles de la un cetatean de culoare de acolo ca aia cauta doar fete.

De asemenea, tot pentru fete ( astia sunt lesinati dupa femei ) pe McCurtain Street sunt doua restaurante de 24 de stele cu tot cu Soare si Luna, ambele pe aceeasi parte a drumului, pe stanga daca te uiti inspre Suedia. Ok, hai sa fiu mai exact: treci podul venind dinspre Debenhams, pe Patrick Street, care se transforma apoi in Bridge Street si de la curba de 90 de grade la dreapta incepe McCurtain Street. Restaurantele alea celebre sunt pe partea stanga, parte pe care mai sunt cafeneaua Subway ( chiar in curba ), Hillbillies, Isaacs Hotel, Bru Bar Hostel, etc. Unul din restaurante are profil japonez si cauta waiter/waitress cu experienta dar eu as pune 2 euro la Paddy Power ca tot waitress cauta si crispatii aia cu ochii mici. Carciuma e mica, cateva mese, dar jobul poate fi ok. Celalalt restaurant e pe langa asta japonez, la cativa metri si e plin de fitze desi e tot asa de mic. Si astia cauta staff. Nu aveti cum sa le ratati pentru ca au hartii in geam.

Pentru amatorii de sporturi extreme: Gloria Jean’s Cafe de pe Patrick Street cauta staff. Nu bag mana in foc ca hartia din geam nu e tot aia de acum un an sau de acum doi ani sau de cand au parasit englezii Irlanda care apoi a devenit republica…tare in cartofi, lapte de vaca si Guinness.

Daca crezi ca poti sa induiosezi un indian, mergi pe South Mall, venind dinspre Electric, apoi faci imediat dupa Electric pe prima la dreapta, Parliament Street, treci podul si o sa vezi pe partea cealalta, usor stanga, un SPAR. Strada ar fi George’s Quay. Aia cauta deli assistant, adica vanzator. Nu se specifica sexul asa ca mergeti cu incredere la indian. Sfat: parfumati-va cu esenta de curry daca vreti sa impresionati. Eu m-am dat cu tikka masala si n-am reusit!

MacCurtain-Street-Cork-Irlanda