Probabil ca va minunati cum de am pus o parte din versurile celor de la Voltaj in titlu si apoi l-al legat de Irlanda. Am facut asta pentru ca pe data de 6 unie renumita formatie Voltaj, cea care ne incanta cu Albinuta si melodia celor de 20 de ani, va concerta in Dublin. Putini stiu ca in 1982, pe cand abia se infiinta trupa Voltaj si canta la Club A, eu eram unul dintre primii ei fani. Probabil ca la fel de putini sunt si cei ce stiu ca la infiintare trupa Voltaj il avea in componenta pe Cristian Minculescu.

Adi Ilie si Cristi Minculeascu au poposit pentru putina vreme la Voltaj, sositi de la Iris – care spre mahnirea mea a ramas fara vocalistul care a consacrat trupa, insa asta este o alta poveste, romaneasca – iar prima lor melodie, pe care cei din generatia mea probabil ca o mai stiu, este “Nori de hartie, pe care va invit sa o asculati pe YouTube. Care va fi lista de melodii cantata de noul Voltaj la Dublin, anul acesta, depinde de voi, cei ce veti merge la concert pe 6 iunie la ora 19:00.

Astazi formatia Voltaj ne incanta avand in componenta pe: Călin Goia (voce), Gabi „Porcus“ Constantin (chitară), Bobby „Bobiță“ Stoica (clape), Valeriu „Prunus” Ionescu (bas) si Oliver Sterian (tobe). Noul inceput a formatiei Voltaj a fost in anul 1986, anul in care am prmit un stil nou si o componenta noua, iar de atunci nu ne mai saturam sa-i ascultam pe cei de la Voltaj, chiar si in Irlanda!

Voltaj-Dublin-2014