Asa cum stim cu totii industria hoteliera este una din ramurile care acopera o gama larga de servicii, fiind in permanenta nevoie de personal. Limerick nu face nici el exceptie, oferind sansa celor ce vor sa lucreze ca menajera sau camerista in Irlanda. Ne adresam in special firmelor ce intermediaza contracte de munca legale in Irlanda in domeniul hotelier. In cazul in care au cereri de locuri de munca pentru menajere, cameriste sau chiar alte meserii conexe, cum ar fi cea de barman, ospatar sa posteze aceste oferte si la noi pe site sau pe paginile de FaceBook ale romanilor din Irlanda si evident Limerick.

Daca ai lucrat in Limerick in domeniul hotelier sau in turism, te rugam sa spui cititorilor nostrui care sunt conditiile, salariile si sa le dai cateva sfaturi pentru a le usura angajarea. Va invitam sa verificati ce calificari sunt recunoscute in Irlanda, accesand site-ul oficial aici. Cetatenii romani au dreptul de a solicta locuri de munca in orice domeniu, inclusiv in sectorul de stat, cum ar fi armata sau politie.  Cetatenii din Republica Moldova care vor sa lucreze in Irlanda au nevoie de un permis de munca.

Salariul minim in Irlanda: pentru cei cu o calificare salariul minim in Irlanda este de 8,65 euro/ora. Un salariat devine eligibil pentru salariul minim daca are cel putin doi ani de experienta in munca respectiva. Pentru asta ar fi bine sa aveti la dumneavoastra in permanenta un CV in limba engleza actualizat.

Menajera-hotel