Am stat si m-am gandit, oare nu ar trebui sa avem si astfel de articole pe site? Ziua Internationala a Fericirii in Irlanda este sarbatorita pe 20 martie in fiecare an, deci un prilej de bucurie si mai ales pentru a ne face noi prieteni. Asa cum spuneam aici, chiar ma bate gandul sa ma mut in Cork, cel putin asa am decis dupa modul in care am fost primit de comunitatea de pe FaceBook. Noua sarbatoare internationala a fericirii a fost adoptata abia in 2012, insa cred eu ca va prinde.

Mai sunt doua zile de munca, azi oricum e pe sfarsite, deci vine weekend-ul si trebuie sa sarbatorim cumva aceasta explozie de fericre in prag de primavara. Tot azi este si ziua in care incepe din punct de vedere astronomic primavara, recuosc ca abia astept sa incep munca in gradina, sa plantez florile – am cumparat niste bulbi de zambila exceptionali, mi-au dat doi lujeri la fiecare.

Intre timp stau sa ma intreb daca o firma de curatenie ar prinde bine in Irlanda, cel putin in orasele cu peste 50 de mii de locuitori, cum sunt Dublin, Cork sau Limerick. Am lucrat in domeniu in Austria, in Linz, deci stiu cam cu ce se mananca treaba asta, numai ca nu sunt constienta daca Irlanda este la fel de deschisa in ceea ce priveste angajarea unei menajere care sa se ocupe de curatenie. Dar sa lasam munca si sa ne bucuram de Ziua Internationala a Fericirii in Irlanda, postati pe Facebook 10 motive pentru care merirta sa fii fericit!

Ziua Internationala a Fericirii in Irlanda