Am incercat sa abordam de curand subiectul transportului intre Romania si Irlanda, oferind cateva detalii legate de firmele de transport care va pot duce acasa din Irlanda si Irlanda de Nord, sau care pot duce coletele la cei dragi. Impreuna cu portalul 4UK am puis la punct un program de rezervari online, care speram noi va prinde contur in urmatoarele luni. De ce spunem ca va prinde contur, desi este deja functional? Pentru ca inca nu avem in baza de date suficiente firme de transport, acest lucru speram noi sa-l remediem cu ajutorul reclamelor de pe site-ul nostru.

Cum gasesc mai usor transport Irlanda – Romania

Asa cum vedeti, avem cateva reclame ale firmelor de transport care au ales sa colaboreze cu noi, ce e drept marea majoritate sunt din UK, nu din Irlanda, dar inca mai asteptam sa vedem unde sunt si ce ofera restul companiilor. Oferim sprijin si promovare tuturor firmelor care sunt de acord sa ne sponsorizeze cu sume mici, incepand de la 10 euro/luna sau 100 pe an. Fondurile sunt necesare pentru a intretine site-ul, iar noi vrem sa va ajutam si pe voi, cei ce faceti transport sa intrati in contact cu cititorii nostri, care va asigur nu sunt putini. Peste 1000 de romani ne citesc zilnic, nu este mult dar nici putin, 30.000 de potentiali clienti, care vad reclama – o tin minte si revin atunci cand au nevoie de transport.

Va reamintim ca avem stabilite contacte cu site-urile celor din Olanda, Belgia, Franta, Suedia, Austria si Germnaia, deci beneficiati de reclama pe toate aceste site-uri, in cazul in care evident considerati ca va este avantajos si treceti prin aceste tari. Succesul nu vine la o zi la alta, insa perseverenta te va ajuta sa iti cresti afacerea!

Transport Irlanda Romania

Transport Irlanda Romania