Astazi romanii de pretutindeni sarbatoresc ziua Unirii celor doua principate romanesti deci evident ca fiind si weekend romanii din Dublin au ocazia sa se intalneasca la un restaurant cu specific romanesc. Cautand pe site o adresa utila am descoperit ca nu avem o lista cu restaurantele romanesti din Irlanda si mai ales cu cele din Dublin, unde gasim cei mai multi romani din Irlanda. Momentan in partea de sus a site-ului avem reclama unor parteneri de la Bitro Resident – insa acolo poate fi reclama ta pentru doar 10 euro/luna! Fiind unul dintre cele mai citite site-uri ale comunitatii romanesti din Dublin dar si din alte localitati preum Cork sau Limerick banuim ca intelegeti avantajul unei astfel de reclame.

Restaurant romanesc in Dublin

Daca esti proprietarul unui restaurant romanesc in Dublin aici este locul unde adresa ta poate fi gasita cel mai usor de catre romanii din Irlanda, deci te invitam sa ne scrii si sa te listam pe site. Ne dorim ca pna pe 8 martie sa avem o lista cat mai completa cu restaurantele romanesti din Dublin, la fel cum ne dorim si o lista cu magazinele romanesti din Irlanda. Oana la urma e in intersul tuturor sa stim unde si ce gasim, mai ales ca de fiecare data cand ni se face dor de casa parinteasca ne-ar prinde bine ceva traditional. Asa ca daca afli de un restaurant romanesc, spune-i de noi, la fel cum si noi iti vom da o lista a restaurantelor si magazinelor romanesti din Irlanda.

Nu in ultimul rand am vrea sa stim cam ce mancaruri ti-ai dori sa gasesti in aceste restaurante romanesri, probabil ca pe langa mici sau mamaliguta si sarmale in foi de vita mai sunt si alte mancaruri de care iti ieste dor. In afara de asta am dori sa stim si parerea ta despre viata in Irlanda, cum te-ai acomodat si cum ti se pare mancarea irlandeza in comparatie cu cea din Romania.

Restaurant romanesc in Dublin

Restaurant romanesc in Dublin