Acest articol vine catre dumneavoastra cu un dublu scop, pentru a oferi un spatiu firmelor legale de recrutare dar si pentru a va face cunoscute cateva aspecte legate de cei ce inseala promitand locuri de munca in Irlanda. In primul rand trebuie sa stiti ca in 99% din cazuri o firma serioasa nu percepe taxe si comisioane inainte de a ajunge pe teritoriul tarii de destinatie. Iar in 90% din cazuri cei ce percep comisoane din prima clipa, taxe pentru  inscrierea in baza dedate, sau alte metode de a lua bani, sunt hotie la drumul mare, nimeni nu va primi o oferta valida de la ei!

Verificati daca firmele au sau nu au un sediu stabil, de regula cel declarat la Camera de Comert. Trebuie sa stiti ca in 99% din cazuri tariful de mediere este platit de angajator, asa se intampla cu toate firmele serioase de recrutare.

Verificati daca firma are  COD 7450 in lista de activitati – este vorba despre selectia si plasarea fortei de munca! Cereti mereu informatii la  Inspectoratul Teritorial de Munca din raza unde se gaseste sediul firmei la care apelati. Un drum te poate salva de o paguba importanta.

Un aspect important este legat de acreditarea de la Ministerul Muncii, pe care in mod normal trebuie sa o aiba expusa la vedere, notati numarul si verificati daca e autentica. Speram ca v-am fost de folos, asteptam si opinia voastra, aici sau pe FaceBook.

locuri_de_munca_irlanda