Moldovenii din Irlanda sunt concentrati in cateva orase, printre care se numara si Dublin, capitala Irlandei. Am fi bucurosi sa vedem din ce in ce mai multi moldoveni alaturi de noi, poate vom face impreuna un site special dedicat doar moldovenilor din Irlanda, insa pana atunci cu siguranta ca mai avem mult. in cazul in care esti stabilit in Dublin, stii sau ai informatii care ar prinde bine comunitatii, te rugam sa postezi aici sau pe FaceBook, pentru a sprijini pe cei ce au nevoie.

Zdob si Zdub la Dublin

O veste buna pentru moldovenii din Dublin, pe 22 februarie formatia lor indragita, Zdob si Zdub va fi la ei in oras, motiv de petrecere si bucurie. Veti avea ocazia sa ascultati live melodia ”Moldovenii s-au nascut” si sa discutati cu indragitul solist vocal de la Zdob si Zdub, Roman Iagupov.

Ca sa inchei intr-unmod placut, va invit sa vizitati magazinul Moldova din Dublin, care desi are produse pentru mai multe tari, cum ar fi Bulgaruiasau Polonia, in marea lor majoritate sunt produse pentru moldoveni. Castraveti murati ca la mama acasa, ba chiar si sarmalute la cutie – eu va zic sincer nu stiu cum de poti cumpara asa ceva, mai bine pun singura la murat niste varza, sau fac rost de ceva foi de vita de vie.

zdob-si-zdub-la-dublin