Felix Arvid Ulf Kjellberg este un tanar care castiga lunar peste 700 de mii de dolari, desi are numai 24 de ani, iar castigul vine dintr-o afacere online. Iar afacerea nu este una din cele ce te enerveaza pe Facebook, cu citit email-uri sau alte bazaconii, ci este vorba de munbca efectiva. Tinarul are o munca despre care altii ar zice ca e joaca, comenteaza in articole si filmulete video jocuri.

Noi iti propunem acelasi lucru, sa scrii pe site-ul tau, oferit gratuit de portalul e4UK, despre ce iti place tie. Cu totii avem un hobby, o pasiune sau ceva la care ne pricepem cel mai bine, deci o putem face fara mare efort. Metoda e simpla, primul pas este un site [ blog ] gazduit de portalul e4UK, apoi un profil pe FaceBook, cativa prieteni si grupul iQ.Net.

Apoi publici fiecare articol pe iQ.Net, adaugi toata lista ta de prieteni in grup si ii sfatuiesti sa faca la fel. Pentru fiecare 1.000 de membri poti casiga 100 de euro pe luna, doart pentru ca acestia citesc ceea ce scrii tu. O poza haioasa, necopiata de pe net si un articol interesant este suficient pentru o zi de munca. Dupa un an vei avea 365 de articole, sau daca ai chef sa scrii 2 sau 3 pe zi, 1000 de articole, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a avea 1000 de euro in fiecare luna. Parca nu e chiar asa de complicat. Daca nu scrii in engleza, poti alege gazduirea de la portalul e4Ro. Succes, chiar nu e o gluma, e adevarat!

Earn-Money-Facebook