Din ce in ce mai multi romani aflati in Irlanda de Nord, cu precadere din Belfast ne citesc site-ul, asa ca am decis sa adaugam in lista cu oferte de munca si capitala Irlandei de Nord, Belfastul. Impreuna cu portalul e4UK si iJobs vom sprijini comunitatea romaneasca din Belfast, oferind posibilitatea de a posta anunturi gratuite pe cele trei site-uri. Toate anunturile vor fi automat plasate pe paginile diasporei romanesti din Irlanda de Nord, in asa fel incat impactul lor sa fie maxim.

Locuri de munca in Belfast

Incepand de astazi romanii din Belfast si imprejurimi vor putea plasa anunturi de angajare in mod gratuit pe site-ul nostru, intr-o sectiune separata. De aceea va rugam sa cautati rubrica potrivita pentru a va plasa anunturile. Toate firmele de recrutare care ofera locuri de munca in Irlanda vor putea plasa si ele ofertele aici, in mod gratuit doar in cazul in care nu percep comisioane de la angajati.

Cum postez un anunt pe site-ul romanilor din Irlanda? In primul rand nu vom scrie cu prescurtari, cu majuscule si vom scrie explicit daca suntem in cautarea unui loc de munca sau oferim unul. Apoi vom avea grija sa postam datele de contact, de preferinta un numar de telefon. Dupa postarea anumturilor de angajare vom urmari cand sunt publicate si le vom distribui pe pagina noastra de FaceBook, pentru a avera un impact mai mare.

Sfat util pentru angajarea in Belfast [ si evident oriunde in Irlanda ]: cautati ofertele de pe site-ul oficial EURES. Limba engleza este obligatorie, cel putin la nivel conversational.

Anunturi Gratuite

Anunturi Gratuite