Desi in general despre Anca Deac se spune ca a tras teapa celor ce cautau de munca in Germania, credem noi ca si pentru cei ce vor sa ajunga la munca in Irlanda subiectul este de actualitate. Asa ca am zis noi ca o pagina unde sa se posteze firme fantoma sau care trag tepe romanilor este bine venita. Site-ul nostru a decis sa lucreze doar cu acele firme care nu percep comisioane de la cei ce isi cauta de munca in Irlanda sau UK. Asa stim ca nimeni nu va fi pacalit, iar cei ce chiar au sanse de a munci legal in Irlanda vor avea sansa reala sa o faca.

Ca o paranteza postam si anuntul primit ieri de la Sebi – buna. este de vanzare o spalatorie de masini in zona centrala adica mai bine zis Dublin 1 cu toate dotarile necesare. Cine este interesat ma poate contacta pe adresa de email- seyseba@yahoo.com , cer cat mai multa seriozitate ca si pretul e la fel.

Daca aveti cunostinta de persoane care la fel ca si Anca Deac inseala romanii cu promisiuni de munca in Irlanda nu ezitati sa ne contactati, cu date concrete. Sa stiti ca e suficient o singura dovada palpabila de inselaciune si autoritatile vor putea sa ia masuri, altfel vom fi pacaliti de firme precum cea condusa de Anca Deac in Cluj. Nu platiti pana nu primiti o dovada pentru ce ati platit – contract, facutura sau bon fiscal! Nu exista nicio firma in Romania sau in alta tara europeana car eia bani fara sa elibereze asa ceva. Cu dovada ca ati platit + contractul semnat si stampilat putem ataca in justitie insa fara dovezi nu ne ramane decat sa ne plangem de mila.

tepe-locuri-de-munca-irlanda