Asa cum am promis acum ceva vreme am revenit asupra comunitatii romanesti din Dublin, poate si pentru ca am avut placerea sa ma intorc acum doua zile dintr-o excursie la Dublin, la niste prieteni. Nu i-am mai vazut de 5 ani pe Mihai si Simona, stabiliti la Dublin inca din 1999, bine ancorati in viata pe care si-au faurito in Irlanda. Intors acasa am descoperit comunitatea de pe FaceBook a romanilor din Dublin, sper sa fiu acceptat in ea si sa colaboram cu succes, asa cum a reusit prietenul meu cu cei din Cork.

Daca firmele romanesti ce isi desfasoara activitateas in Dublin sau in imprejurimi doresc sa colaboreze cu noi am fi la randul nostru incantati, la fel si avocatii sau contablilii romani din Dublin, pentru ca de multe ori este nevoie ori de unul ori de altul in cadrul comunitatii romanesti din Irlanda.

Sa presupunem ca ai ajuns la noi pe site, sa presupunem ca vrei sa ajungi in Irlanda sau esti deja acolo. Sa mai presupunem ca ai un minut la dispozitie, nu-ti ramane decat sa ne scrii ce anume nu ai gasit pe site si ai vrea sa fie incepand de maine! Promitem ca nu te vom dezamagi, indiferent cat de “aiurea” ti se pare ideea ta, atata timp cat este utila unui grup de cititori, cu precadere celor ce ne citesc regulat, informatia sau chiar rubrica va fi prezenta pe site-ul romanilor din Irlanda.

Romani in Dublin