Am decis sa apelam la ajutorul vostru, a celor ce si-au deschis o firma in Irlanda, sa dati cateva sfaturi celor ce au de gand sa inceapa o afacere pe cont propriu. O sa va dam o idee despre o afacere destul de usoara, excelenta pentru cineva care are un capital mic, sau chiar deloc. Colegii nostri de la Kit Goblen va pun la dispozitie kituri de goblene produse de Luca’s Chisinau la cele mai mici preturi, singuruul lucru pe care il aveti de facut este sa le vindeti in Irlanda.

Goblenurile de la Luca’s s-au vandut in peste 50 de tari, insa iata ca in Irlanda inca nu s-au vandut, deci aveti oportunitatea de a face voi asta pentru prima data. Inceputul afacerii este destul de simplu, se poate face pe FaceBook sau va puteti crea un site gratuit gazduit de portalul e4UK, evident in limba engleza. Gasiti cumparatorul, platiti kit-urile si noi le expediem direct la destinatar [ asa ne-au lamurit cei de la Kit Goblen ], deci voi ramaneti cu profitul, avand posibilitatea sa urmariti online unde este coletul expediat in timp real.

Infiintare firma in Irlanda

Daca afacerea ta a inceput sa mearga e timpul sa deschizi o firma, iar pentru asta te invitam sa citesti informatiile de pe site-ul oficial, unde gasesti cum poti sa deschizi firma online. Daca ai o firma deschisa in Irlanda, asteptam cateva sfaturi de la tine, pentru ca cititorii nostri sa se poata informa pe viu, cum se zice. Iar daca o goblenista trece pe aici, o invitam sa-si expuna galeria sa de goblene de la Luca’s lucrate de ea, pentru a fi vandute la licitatie!

1 martie