Daca faci parte din comunitatea romaneasca din Irlanda si vrei sa o vezi pe Andra in concertul de pe data de 18 mai la Dublin, atunci poti cumpara biletele din timp. la concert vor fi prezenti si indragitii interpreti de muzica populara Sandel si Aurora, deci cu siguranta concertul live fa fi pe placul tuturor. Costul unui bilet este de 60 de euro pentru cei trecuti de prima tinerete si de 30 de euro pentru copii intre 5 si 14 ani.

Daca se vor strange suficiente persoane interesate de concertul din 18 mai de la Dublin sustinut de Andra, vom incerca sa obtinem pentru voi bilete la preturi promotionale, deci daca dati de anuntul portalului nostru va rugam sa-l distribuiti mai departe pe FaceBook sau pe alte site-uri de socializare.

Cu aceasta ocazie vrem sa creem un precedent si cititorii forumului romanilor din Irlanda sa poata primi de acum in colo bilete la concertele din Irlanda la preturi promotionale! Sp[eram no i ca cel putin 50 sau 100 dintre cititorii nostri sa doreasca un bilet la concertul de la Dublin, pentru a demonstra organizatorilor ca nu suntem doar un site citiot de peste 1000 de romani zilnic, ci suntem si unul care poate contribui la organizarea unor evenimente cum este concertul vedetelor romanesti in Irlanda.

Nu uitati ca pe site-ul nostru va puteti face publicitate lasand doar un mesaj, in functie de felul reclamei: banner, articol publicitar sau pagina separata de prezentare. Tarifele percepute de noi sunt extrem de mici, pornind de la 10 euro/luna si mergand pana la maxim 30 de euro pe luna!

Concert Andra la Dublin