Desi pare putin probabil, de multe ori aven nevoie de ajutorul unui avocat roman, chiar daca suntem de multi ani stabiliti in Cork, iata si motivul pentru care am decis sa lansam aceasta pagina unde ori sa puneti intrebari avocatului nostru, ori sa postati adersa si serviciile voastre, in cazul in care sunteti avocat si sunteti stabiliti in Cork. In felul acesta sunt sigur ca ne va fi mai usor sa luam anumite decizii, mai ales cand acestea au repercursiuni juridice. Din experienta stiu ca de multe ori faci greseli pe care nu le-ai face daca ai avea parte de consultanta unui avocat.

Lista avocati in Irlanda

Daca esti avocat si crezi ca te avantajeaza sa-ti gasesti clientii si cu ajutorul celui mai citit site al romanilor din Irlanda, daca prezenta ta alaturi de romanii din Cork ti se pare avantajoasa, nu trebuie decat sa ne lasi un mesaj si te vom contacta noi cu o oferta de colaborare. Daca ai tu o oferta, nu ezita sa o comunici echipei noastre direct aici sau la rubrica Contact.

In prezent veti beneficia de sprijinul gratuit al avocatului nostru, cel ce ajuta in mod gratuit portalul e4UK, deci implicit si pe noi, cei din Irlanda si evident din Cork. Atunci cand puneti intrebari va rugam sa nu scrieti cu prescurtari gen chat, sau cu majuscule si in nici un caz cu gerseli. Explicati pe larg problema, vom incerca sa va ajutam cu mare placere in cel mai scurt timp.

Avocat roman in Cork