Vrem sa fim pregatiti din timp pentru a oferi cat mai multe informatii despre locurile de munca disponibile in Irlanda in anul 2015. De aceea invitam toate firmele de recrutare ce vor sa colaboreze cu noi sa-si prezinte oferta pana la sfarsitul acestui an. Daca pana acum ne-am adresat in special celor ce cautau un loc de munca in agricultura sau in domeniul casnic, am dori ca in anul 2015 sa ne axam mai mult pe specialitatile ce necesita un minim de calificare. Doar in aceasta luna am primit cateva zeci de oferte pentru domeniul IT.

Service engineer required for service of catering equipment, must have experience in technical service. Experience required. Background in electrical or refrigeration would be advantageous.

Caterline Catering Equipment Ltd: Nr. telefon: 01 4019011

Vrem sa va reamintim ca in general firmele de recrutare serioase nu cer comision de la viitori angajati, mai ales in faza in care nu este sigur ca dosarul este aprobat. Majoritatea anunturilor de angajare venite de la firmele din Irlanda sunt in limba engleza, deci este de la sine inteles ca se cere cunoasterea limbii cel putin la nivel conversational. Cel mai bun mijloc de comunicare este contactul telefonic. Daca sunteti deja in Irlanda, nu ezitati sa cautati anunturi si in presa scrisa, nu doar pe internet.

We are looking for an enthusiastic QS to join our team. Our office is based in Limerick. Job requires travelling. Angajator Paramud Brothers Ltd – Telefon: 085 1572779

Daca nu sunteti in Dublin atunci va rugam sa ne spuneti in ce zona sau oras din Irlanda va aflati, pentru a sti ce anume sa discutam cu cei ce ofera locuri de munca. Iata ca pentru cei ce sunt in cautarea de oferte de munca in orasul Cork,

Duties to include : successful applicants will be block laying on houses in the Cork area. Experience essential. Valid Safe Pass card is necessary. Angajatorul are urmatorul numar de telefon: 087 6704586 si oferta este valabila doar pentru luna noiembrie.

Muncitori Irlanda