Avem vesti bune pentru romani din Irlanda de Nord care sunt in cautarea unui loc de munca, ofertele incep sa se inamulteasca, deci va fi din ce in ce mai bine pentru cei ce stiu limba engleza si au ales sa se mute in Irlanda de Nord. Iar daca vin sarbatorile iata ca sunt si cateva locuri de munca pe perioada determinata, dar platite corespunzator si mai ales, locuri de munca legale in Irlanda de Nord sau in partea de nord a Regatului Unit. Iata mai jos doar una din zecile de oferte la care pot apela romanii ce isi cauta un loc de munca in perioada sarbatorilor de iarna.

Christmas Wreath Maker – Wreath Maker required to produce fresh high-quality wreaths and decoration, from foliage produced on site, taking orders and dealing with customer requests over the phone and face-to-face, and making deliveries, so a driving licence is essential. Hours are 40 per week to be discussed.

Adresa de contact: info@dovesykecider.co.uk

Vrem sa venim in ajutorul celor ce au ales ca zona de emigrare Irlanda de Nord, de aceea te invitam in grupul nostru de pe FaceBook – locul unde in general poti vedea ce spun romanii din Irlanda de Nord despre munca, locuri de munca si cazare in regiune. Nu ne este rusine sa va spunem ca avem nevoie de voluntari pentru a intretine acest site, credem noi ca v-ati convins deja de utilitatea sa, miile de romani ce ne citesc sunt o dovada ca ceea ce incercam noi sa facem este in folosul tuturor.

Ai un anunt de dat pentru romanii din Irlanda de Nord, cauti o chirie sau un loc de munca? Sau pur si simplu vrei sa cunosti cat mai multi prieteni din zona? Aici e locul tau si al prietenilor tai!

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!