Uite ca viata iti rezerva mereu surprize, am primit o cerere de la romanii din Dundalk, un orasel de aproximativ 30.000 de locuitori din Irlanda. Nu ma asteptam sa gasim si aici o comunitate de romani, mai mult – am cauta sa vad daca gasesc un forum sau un grup pe FaceBook, insa asa cum ma asteptam deja nu am gasit. Culmea este ca orasul nu are nici macar o pagina pe WikiPedia, ma refer evident la o pagina in limba romana. Iata deci ca am reusit sa largim comunitatea romanilor din Irlanda cu inca una, cea a romanilor din Dundalk.

Daca esti si tu in zona, intr-una din localitatile invecinate, cum ar fi Jonesborough sau Carrickmacross te rugam sa ne spui si sa te alaturi micului nostru grup de “neafiliati” de pe facebook, cel al romanilor ce cauta un loic de munca in Irlanda. Nu conteaza ca vorbim de Irlanda de nord sau de statul Irlanda, cu totii suntem o comunitate si ne dorim sa fim impreuna, chiar daca de multe ori interesele noastre nu coincid, fiind vorba de doua tari diferite.

Ai vazut deja ca ai dat destul de usor de noi, ceea ce este un lucru bun, acum ramane doar sa reusim sa comunicam intre noi, nu doar sa citim informatiile de pe site. Avem nevoie de cat mai multa lume care sa ne ajute sa depasim statutul de site de informatii generale si sa devenim un site al comunitatii de romani din Irlanda. Nu suntem singurul si nici nu ne dorim sa fim, cu cat mai multe cu atat mai bine, astfel veti gasi mai repede informatiile , dar veti avea parte si o divrersificare a opiniilor, urmand ca voi insiva sa trageti concluzia de unde va luati pe viitorr informatiile.

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!