Am promis ca nu vom face discriminare si vom posta suficiente informatii si pentru romanii din Irlanda de Nord, insa pana acum ne-am concentrat mai putin pe acest segment. Iata de ce simtim nevoia sa diversificam putin informatiile si sa depasim granita comunitatii romanesti din Belfast, mai ales ca recent am primit cateva semnale din Portadown si Castlewellan. Stim ca v-ati obisnuit cu portalul e4UK.Info, insa daca tot avem propriul site al romanilor din Irlanda de ce sa nu profitam si sa dezvoltam paginile dedicate fiecarei regiuni in parte.

Deja avem un sponsor in persaona firmei de transport si inchirieri Kamo Auto – la care speram sa apelati cu placere si incredere ori de cate ori ajungeti in Romania. Speram ca firmele de transport sa inteleaga avantajul de a fi prezenti pe cel mai cititi portal al comunitatii romanesti din Marea Britanie, mai ales ca este posibil sa ne extindem activitatea prin colaborarea cu noi firme de intermediere a fortei de munca. Stiti deja ca totul la noi este absolut GRATIS pentru persoanele fizice, singurii care platesc pentru reclama fiind firmele. Am fi la fel de incantati daca restaurantele romanesti din Belfast si Dublin ar accepta sa ne sponsorizeze pentru a putea mari numarul de persoane ce lucreaza la site.

Vrem sa venim in 2015 cu mai multe oferte de munca pentru romanii din Irlanda de Nord, sa ne gasim printre cititori persoane care sa ne sprijine in gasirea de firme cu care sa colaboram, pentru a mari astfel calitatea si cantitatea de informatie de pe site-ul nostru. In ianuarie 2015 vom implini un an, speram noi ca vom avea cu ce sa ne mandrim, chiar daca numarul de vizitatori nu depaseste in acest moment 50.000 in fiecare luna, dar poate la anul vom dubla acest numar. mai ales ca in grupul nostru incep sa se adune romanii din Irlanda ce sunt in cautarea unui loc de munca.

muncitori dublin

Locuri de munca in Irlanda