De curad am reinstalat sistemul de operare la un notebook, iar nefericirea a facut sa uit instalarea touchpad-ului. Incredibil cat de enervanta a fost situatia pana acum cateva ore. De cate ori scriam ceva, dincand in cand, fara sa fie nici o legatura cu ceea ce scriam sau cum scriam, promptul, adica liniuta aia care indica unde scriem, sarea aleatoriu pe ecran. Va dati seama ca dupa ce scriai un text de cateva pagini, descopereai ca totul este aiurea. Ei bine, de cum am instalat driver-ul de la touchpad s-a rezolvat.

Probleme Notebook – rezolvari

Cum multi nu se pricep la IT, am decis sa cer ajutorul prietenilor de pe FaceBook, sa ajuntam colegii si cititorii nostri atunci cand au o problema legata de PC si mai ales de notebook sau laptop. Acum cand scriu aceste randuri snt atat de fericit ca am rezolvat problema cu touchpad-ul, ca pot scrie fara sa ma tem ca imi sare tastatura aiurea, de nu va puteti imagina. Culmea este ca am mai intalnit problema acum ceva timp, insa nu mai tineam minte cum am rezolvat.

Ai o problema cu PC-ul tau? Spune comunitatii si noi vom icerca sa te ajutam. Poate nu avem raspuns la toate intrebarle, insa cu siguranta ne-am izbit de multe ori de probleme similare cu ale tale, am gasit intre timp rezolvarea si deci te putem ajuta! Va reamintesc ca problema cu saritul aiurea in timp ce tastezi nu prea are legatura cu marca notebook-ului, am gasit aceiasi problema la un Dell, la un Samsung si chiar la u Asus, deci e legat de interpretarea sistemului de operare a succesiunii de taste apasate. Multa bafta si nu ezitati sa ma anuntati daca aveti probleme, indiferet de natura lor, doar sa fie legate de IT.

laptop-touchpad